απο το blog μας

Καθαρισμός κτιρίων, γραφείων, καταστημάτων

Η εταιρία Cleaning Vretos παρέχει ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες λύσεις για τον καθαρισμό και τη συντήρηση των κτηρίων, γραφείων, καταστημάτων και άλλων επαγγελματικών χώρων ώστε να απολαμβάνεται την υγιεινή και τον σωστό καθάρισμα κάθε επιφάνειας σε οποιοδήποτε σημείο χωρίς καμία δυσκολία και πάντα με επαγγελματισμό.

Η Γενική καθαριότητα, σε τακτά χρονικά διαστήματα στα Κτήρια, Γραφεία, Ξενοδοχεία, Κέντρα ομορφιάς, Κλινικές, Ιατρεία, Φαρμακεία, Χώρους εστίασης και σε αλλά καταστήματα μπορούν να γίνουν πάντα με συνεννόηση με τους πελάτες με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα εργασιών όπως ανά ημέρα, ανά εβδομάδα, ανά μήνα, ή για μια γενική καθαριότητα του επαγγελματικού σας χώρου.

Διαθέτουμε εξειδικευμένο εξοπλισμό και προϊόντα καθαρισμού για επαγγελματικούς χώρους, εξετάζουμε της ανάγκες του εργασιακού σας χώρου και πράττουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επίσης τα προϊόντα καθαρισμού είναι  απόλυτα ασφαλή για τον άνθρωπο τα κατοικίδια και πάντα φιλικά προς το περιβάλλον.

Η εταιρία μας με έμπυρο προσωπικό ικανό και με πολύχρονη πείρα και κατάρτιση, καθώς και πρωτοποριακή τεχνογνωσία στης νέες τεχνολογίες και εξελίξεις στην αγορά εγγυώνται την υψηλή ποιότητα που προσφέρει για ένα καθαρό και βιώσιμο περιβάλλον.

μπορεί να σας φανούν χρήσιμα...

Περιγραφή Επιχείρησης

Η Cleaning Vretos είναι μια σύγχρονη εταιρία καθαρισμού και υγιεινής που προσφέρει τις υπηρεσίες τις στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Ιδρύθηκε το 2008 και η κύρια έδρα της είναι στην Νέα Μηχανιώνα του Δήμου Θερμαϊκού. […]

Υπηρεσίες οικιακής βοηθού για δουλειές του σπιτιού

Η σύγχρονη καθημερινότητα του μέσου Έλληνα πολίτη είναι πιο πιεσμένη χρονικά από ποτέ. Είτε είστε φοιτητής με φορτωμένο ωράριο, είτε εργαζόμενος για πολλές ώρες κάθε μέρα, ή ακόμα ειδικότερα έχετε οικογένεια με παιδιά και υποχρεώσεις, […]