απο το blog μας

Υπηρεσίες οικιακής βοηθού για δουλειές του σπιτιού

Η σύγχρονη καθημερινότητα του μέσου Έλληνα πολίτη είναι πιο πιεσμένη χρονικά από ποτέ. Είτε είστε φοιτητής με φορτωμένο ωράριο, είτε εργαζόμενος για πολλές ώρες κάθε μέρα, ή ακόμα ειδικότερα έχετε οικογένεια με παιδιά και υποχρεώσεις, είναι αναγκαστική συνέπεια οι δουλειές του σπιτιού να μένουν προς τα πίσω. Ως πιστοποιημένη εταιρία καθαρισμού, εμείς εδώ στη Cleaning Vretos, αναγνωρίζουμε τις ανάγκες σας και προσφέρουμε ιδανικές υπηρεσίες οικιακής βοηθού χάρη στο άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας.

Ως οικιακοί βοηθοί νοούνται εκπαιδευμένες εργαζόμενες οι οποίες προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και σας βοηθούν σε όλες τις οικιακές εργασίες που μπορεί να χρειάζεται ένα νοικοκυριό. Οι εργασίες αυτές που μπορεί να αναλάβει μια οικιακή βοηθός είναι ποικίλες και διαμορφώνονται ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες, αλλά και το μέγεθος και τα χαρακτηριστικά του σπιτιού. Για να σας κάνουμε πιο κατανοητό τον όρο της οικιακής βοηθού σας παραθέτουμε παρακάτω μερικές από τις υπηρεσίες οικιακής βοηθού που προσφέρονται από την εταιρία μας:

 

  • Τακτική ή και καθημερινή τακτοποίηση και καθάρισμα του σαλονιού, της κουζίνας και των υπνοδωματίων. Συνήθως περιλαμβάνει ξεσκόνισμα, σκούπισμα ή/και σφουγγάρισμα.
  • Τακτική απολύμανση και καθάρισμα του μπάνιου.
  • Αλλαγή κλινοσκεπασμάτων (σεντόνια, μαξιλαροθήκες, παπλώματα) σύμφωνα με τη συχνότητα που επιθυμεί ο κάθε πελάτης
  • Πλύσιμο, στέγνωμα και σιδέρωμα ρούχων ή άλλων ειδών
  • Μαγείρεμα και διατήρηση της κουζίνας σε άριστη κατάσταση καθαριότητας και οργάνωσης
  • Κατά περίπτωση διεκπεραίωση λοιπών εποχιακών δραστηριοτήτων όπως το φτιάξιμο της ντουλάπας, η οργάνωση καλοκαιρινών και χειμωνιάτικων ρούχων, το καθάρισμα εξωτερικών χώρων ή αποθηκών.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, αυτές είναι μερικές μόνο από τις υπηρεσίες οικιακής βοηθού που μπορούν να πραγματοποιούνται για λογαριασμό σας. Οι λεπτομέρειες όπως η συχνότητα πραγματοποίησης κάθε εργασίας αλλά και η ίδια η επιλογή ποιων εργασιών θα πραγματοποιούνται, απαιτεί συζήτηση με τον κάθε πελάτη έτσι ώστε να καταλήξουμε σε ένα πλάνο προγράμματος που θα ταιριάζει απόλυτα στις προσωπικές σας ανάγκες.

 

Σε κάθε περίπτωση, μια οικιακή βοηθός είναι σημαντικό να επιλέγεται από εσάς κατόπιν έρευνας και με προσοχή. Αν σκεφτείτε ότι πρόκειται για ένα άτομο που θα μπαίνει στο σπιτικό σας, απαιτείται να είναι άξιο εμπιστοσύνης, εχέμυθο, και πάνω απ’ όλα επαγγελματίας. Στην Cleaning Vretos διαθέτουμε προσεκτικά διαλεγμένο προσωπικό οικιακών βοηθών, το οποίο είναι άρτια καταρτισμένο, διαθέτει εμπειρία και επαγγελματικές πιστοποιήσεις, και ελέγχεται σε σταθερή βάση για την απόδοσή του. Αν λοιπόν βρίσκεστε στην έρευνα για οικιακή βοηθό, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να μάθουμε τις ανάγκες σας και όπως δημιουργήσουμε μια προσφορά σύμφωνα με αυτές.

μπορεί να σας φανούν χρήσιμα...

Καθαρισμός και Συντήρηση Τζαμιών – Υαλοπινάκων

Η εταιρία Cleaning Vretos παρέχει ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες λύσεις για τον καθαρισμό και τη συντήρηση των Τζαμιών – Υαλοπινάκων σας ώστε να απολαμβάνεται την υγιεινή και την καθαριότητα κάθε στιγμή. Οι τακτικοί καθαρισμοί των τζαμιών […]

Περιγραφή Επιχείρησης

Η Cleaning Vretos είναι μια σύγχρονη εταιρία καθαρισμού και υγιεινής που προσφέρει τις υπηρεσίες τις στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Ιδρύθηκε το 2008 και η κύρια έδρα της είναι στην Νέα Μηχανιώνα του Δήμου Θερμαϊκού. […]

Υπηρεσίες καθαρισμού κτηρίων, γραφείων και καταστημάτων

Εκτός από τις υπόλοιπες υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία μας, ειδικεύεται επίσης στον ποιοτικό και επαγγελματικό καθαρισμό τόσο για κτήρια, όσο και για γραφεία και καταστήματα. Αυτές οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν μεγάλες εταιρείες, κυβερνητικά κτίρια, πολυκαταστήματα, […]