απο το blog μας

Τακτικός καθαρισμός διαμερισμάτων, πολυκατοικιών και κοινόχρηστων χώρων

Η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει μας επιτρέπει να εξοικειωνόμαστε πολύ γρήγορα με τους χώρους σας και να δημιουργούμε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα τακτικού καθαρισμού και απολύμανσης που θα ανταποκρίνεται τέλεια στις ανάγκες σας. Μπορούμε να προγραμματίσουμε τις υπηρεσίες μας σε χρόνο και συχνότητα που λειτουργούν καλύτερα για εσάς και τις εγκαταστάσεις σας. Θα συνεργαστούμε μαζί σας ώστε να καθορίσουμε τις απαιτήσεις, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι οι ανάγκες σας θα έχουν προτεραιότητα ώστε να παρέχουμε συνεπή και κορυφαία ποιότητα καθαρισμού, ιδιαίτερα όσον αφορά καθαριότητα μετά από ανακαίνιση, βάψιμο, ή οικοδομικών εργασιών.

Η εταιρεία μας παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες καθαριότητας και δεσμεύεται να προσφέρει ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον για τους ανθρώπους που βρίσκονται στους χώρους σας. Εργαζόμενοι με συνέπεια και υπευθυνότητα, φροντίζουμε να ικανοποιούμε τις προσδοκίες των πελατών μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κατανοούμε ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, συνεπώς διαθέτουμε την ευελιξία να προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας ανάλογα με τα δικά σας αιτήματα και τις προτιμήσεις σας.

Η φροντίδα των σπιτιών και των χώρων στους οποίους ζούμε και εργαζόμαστε είναι σημαντική από κάθε άποψη. Η καθαριότητα παίζει μεγάλο ρόλο στην άνεση του σπιτιού ή του χώρου εργασίας, αλλά οι περισσότεροι δεν έχουν τον χρόνο να ασχοληθούν λόγω του πολυάσχολου τρόπου ζωής. Στην εταιρεία μας πιστεύουμε ακράδαντα ότι ένας καθαρός χώρος είναι ένας υγιής χώρος. Χρησιμοποιούμε ιδιόκτητο εξοπλισμό και συστήματα καθαρισμού και απολύμανσης, τα οποία μειώνουν δραστικά τη σκόνη και τα βακτήρια.

Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών που μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν στις ανάγκες σας και να σας παρέχουν  ένα καθαρό, υγιές και ασφαλές περιβάλλον. Μερικές από τις υπηρεσίες που μπορείτε να βρείτε στην εταιρεία μας είναι οι παρακάτω:

  • Γενική καθαριότητα κατοικιών – επαγγελματικών χώρων
  • Καθαρισμός διαμερισμάτων, πολυκατοικιών και κοινόχρηστων χώρων
  • Καθαρισμός κτιρίων, γραφείων, καταστημάτων
  • Καθαρισμός μετά από ανακαίνιση κατοικιών και κτιρίων
  • Καθαρισμός τζαμιών – υαλοπινάκων
  • Υπηρεσίες οικιακής βοηθού
  • Καθαρισμός σκαφών & πλοίων

Η ανάθεση των υπηρεσιών καθαρισμού στην εταιρεία μας μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα και να μειώσετε σημαντικά τον χρόνο καθαρισμού, διασφαλίζοντας παράλληλα ένα πεντακάθαρο περιβάλλον. Η εταιρεία μας θα αναλάβει όλη την ευθύνη για τον καθαρισμό και απολύμανση του χώρου σας και οι ειδικοί μας θα φροντίσουν ώστε να σας εξασφαλίσουν την εγγύηση για την ικανοποίησή σας από το αποτέλεσμα.

Ακολουθούμε διαδικασίες καθαρισμού και πρότυπα ασφαλείας που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν στη δημιουργία ενός καθαρότερου και πιο υγιούς περιβάλλοντος για οποιαδήποτε εγκατάσταση. Η σειρά προϊόντων επαγγελματικής ποιότητας που χρησιμοποιούμε περιλαμβάνει καθαριστικά που πληρούν τα κριτήρια για χρήση έναντι των μικροβίων και μικροοργανισμών που μπορεί να υπάρχουν στους χώρους σας.

μπορεί να σας φανούν χρήσιμα...

Υπηρεσίες καθαρισμού κτηρίων, γραφείων και καταστημάτων

Εκτός από τις υπόλοιπες υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία μας, ειδικεύεται επίσης στον ποιοτικό και επαγγελματικό καθαρισμό τόσο για κτήρια, όσο και για γραφεία και καταστήματα. Αυτές οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν μεγάλες εταιρείες, κυβερνητικά κτίρια, πολυκαταστήματα, […]

Γενική Καθαριότητα Κατοικιών – Επαγγελματικών Χώρων

Η γενική καθαριότητα σπιτιού παίζει σημαντικό ρόλο τόσο στην υγεία μας, όσο και στην ποιότητα ζωής των εαυτών μας αλλά και των αγαπημένων μας προσώπων. Η διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου καθαριότητας στο νοικοκυριό μας και […]

Γενική καθαριότητα κατοικιών μετά από Ανακαίνιση , Μετακόμιση η Αγορά νέου σπιτιού

Η Γενική καθαριότητα κατοικιών μετά από Ανακαίνιση , Μετακόμιση η Αγορά νέου σπιτιού είναι ένα από τα ατού της εταιρίας μας, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στο σωστό καθάρισμα κάθε επιφάνειας, σε οποιοδήποτε σημείο, χωρίς καμία δυσκολία […]